Friday, 2 September 2016

Lelaki Kongsi Pengalaman Menyeramkan Masa Layan Smule

Tags

Kini menjadi trending menyanyi dalam smule kan, ramai yang menggunakan platform tersebut untuk berkongsi nyanyian dan upload ke laman sosial. Namun tak dapat nak bayangkan kalau situasi macam ni berlaku kat diri sendiri. Masa tengah excited layan Smule tiba-tiba ada suara orang lain pula yang menyanyi sama. Siapa yang tak takutkan?

Bertambah seram bila anda tahu kat situ memang takda orang lain selain diri sendiri. Ikuti pengalaman yang menyeramkan masa lelaki ini layan Smule. Nyanyi sorang-sorang tapi ada pula suara ‘orang lain’ yang nyanyi sekali. Sehingga kini, video tersebut telah mendapat lebih dari 36,000 shares di Facebook.


P/S : Jom BerHUHUHU

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon