Saturday, 6 August 2016

Video Aksi Gadis Bertudung Meragut

Tags

Susah untuk percaya apabila seorang insan yang lemah iaitu wanita berani melakukkan perkara seperti ini, Biasanya dalam kejadian kes ragut banyak dilakukan oleh lelaki untuk menyamun mangsa tetapi sebaliknya pada video ini. Namun baru baru ini terjadi kes ragut yang dilakukan oleh seorang perempuan yang memakai tudung layaknya seorang muslimah yang tidak menimbulkan sakwasangka orang ramai.

Kejadian yang berlaku di wakaf che yeh kelantan tadi pagi,semut gergasi melaporkan dalam kejadian pagi tadi itu seorang gadis turun dari kereta berwarna putih kemudian masuk kedalam bagunan dan ketika wanita itu hendak keluar semula,dengan pantas ia melarikan beg salah seorang ketiga wanita yang berada di luar bangunan dan terus masuk kedalam kereta sebelum melarikan diri.

Kejadian yang berlaku itu turut di rakam oleh cctv wakaf che yeh berkenan dan di viralkan di laman media sosial untuk memperingati kepada orang ramai agar senantiasa berhati hati.

Dalam ruang komen video berkenan ramai pengguna media sosial merasa terkejut atas tindakan gadis itu.jarang sekali nampak wanita bertudung meragut” namun berhati hatilah selepas ini kata salah seorang pengguna faceboook.

P/S : Apa nak jadi remaja sekarang nie..

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon