Tuesday, 9 August 2016

Koleksi Gambar Jurufoto Profesional Yang Baru Berumur 9 Tahun Yang Sangat Awesome

Tags

Kagum dengan apa yang dilakukan oleh adik berusia sembilan tahun ini. Mestilah pergi sekolah, bermain-main bersama rakan dan mengulangkaji pelajaran, esok mengulang perkara yang sama. Itulah rutin harian kanak-kanak yang berusia 12 tahun ke bawah. Tak gitu?

Tapi lain pula cerita dengan Adik Regina Wylie yang berasal dari Scotland ini, walaupun baru berusia sembilan tahun tapi dia sudah pun bergelar seorang jurugambar perkahwinan profesional termuda di dunia. Hebat bukan?

Berikut merupakan gambar-gambar yang diambil oleh Regina sendiri:
Bapa Regina iaitu Kevin yang juga merupakan seorang jurugambar profesional memberitahu, Regina telah menunjukkan minatnya dalam bidang fotografi sejak berusia tiga tahun lagi. Regina akan bertanya kepadanya tentang bagaimana untuk mengendalikan kamera, bahkan dia juga akan sibuk mengikutnya untuk mengambil gambar.

Pelanggan pertama Regina benar-benar gembira dengan hasil kerja tangannya, kini dia baru sahaja selesai penggambaran kedua. Kami sendiri tak sabar nak tengok gambar-gambar terbaru daripada adik Regina ni!

P/S : Nampak tak, usia bukanlah penghalang untuk seseorang menggapai cita-cita mereka. Nak seribu daya, tak naka seribu dalih.

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon