Friday, 1 July 2016

Budak 6 Tahun Dapat RM6000 Dari Facebook Dengan Buat Aiskrim

Tags


Dengan hanya video tutorial buat aiskrim seorang budak baru berumur 6 tahun berjaya meraih pendapatan lumayan yang dibayar oleh pihak Facebook. Jealous tak bila tengok orang senang je buat duit daripada video diorang. Kadang-kadang video simple je tapi duit dapat lumayan betul.

Nihal Raj atau nama manjanya Kicha belajar memasak sejak dia berumur 4 tahun lagi kerana sering melihat ibunya memasak.

Jadi, ibunya akan beri dia resipi ringkas sekali dan Kicha dah boleh buat sendiri. Kicha pun ada channel Youtube sendiri iaitu KichaTube
Kita umur 4 tahun pandai masak apa? Hihi
P/S : Kecil-kecil da bersembur cakap omputis...

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon