Thursday, 5 May 2016

Suami Kantoi Mengorat Mira Filzah Di Facebook

Tags

KELAKAR pula bila lihat komen seorang suami yang menggatal atau mengorat perempuan lain di belakang isteri. Mungkin ini bukan perkara yang pelik, malah ramai yang mengayat sang wanita di laman sosial. Fitrah seorang lelaki yang biasanya cuma setakat mahu berlawak.

Bagaimanapun apabila kelakuan si suami ketika menggatal diketahui isteri, maka adegan seterusnya agak sukar diteka.

Bagi isteri yang sporting ianya boleh menjadi satu kejadian lawak sebaliknya jika isteri jenis sensitif bab-bab begini maka tak mustahil insiden berdarah pun boleh berlaku.

Maka, sama-sama kita doakan seorang suami yang kantoi meluahkan ayat-ayat gatal di Facebook Era_FM dua hari lalu ini, memiliki isteri yang boleh dibawa bergurau!

Segalanya bermula apabila Era_FM memuatnaik gambar Mira Filzah yang diakui memang comey.

Tanpa berfikir panjang seorang pelawat meninggalkan komen berbunyi, “Aduii Mira Filzah kenapa malam-malam ni gambar awak yang keluar. YA ALLAH jika dia jodohku yang kedua kau rapat-rapatkan laa. Aminn..”
Tidak berapa lama kemudian ruangan komen tiba-tiba berisi ayat separa mengancam daripada seorang wanita berbunyi, “Amboiii nak rasa sendok sangat nampak?”

Melihat komen itu lelaki berkenaan segera memberitahu dia hanya bergurau seterusnya menukar kepada alasan akaun Faceboooknya itu telah digodam rakan.

Alasan itu nyata memakan diri apabila dia kemudiannya diminta supaya men-tag rakan yang membuat onar itu dan si suami tak dapat berdalih lagi..

Sama ada ianya benar-benar melibatkan sepasang suami isteri atau sudah dirancang tidak dapat dipastikan namun ramai yang berasa lucu melihat insiden ini.

Sama-sama kita doakan semoga rumah tangga Halmi Kheirin dan Nor Lieza sentiasa bahagia diselangi gurauan dan paling utama, harap-harap tak ada sebarang kecederaan yang berlaku pada malam kejadian ini, hehe.

P/S : Abang tidak luar la jawabnya.HAHAHA

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon