Tuesday, 3 May 2016

Bukti Courts Mammoth Minta Pinjaman Seperti Seorang Ah Long

Tags

NAMA yang tidak asing lagi buat rakyat di Malaysia ini kerana memerlukan beberapa kelengkapan perabot, elektrik, barang dapur dan sebagainya. Diberi gelaran Courts Mammoths yang menawarkan pinjaman kepada pelbagai barang-barang yang digunakan didalam rumah mahupun di luar rumah. Baru-baru ini salah seorang dari pelanggan mengadu layanan pihak meminta hutang sangat keterlaluan seperti seorang AH LONG.

KISAH BERMULA...

KEPADA COURTS MAMMOTHS: Saya ada membuat pembelian dengan courts mammoths Kota bharu Dan sehingga kini belum lagi selesai.
Saya membuat pembayaran sebanyak RM 90 setiap akhir bulan walaupun bayaran sepatutnya lebih rendah. Saya tidak ada tunggakan. Yang membuat Saya tidak berpuas hati ialah bila hujung bulan Saya akan terima SMS berupa ugutan dari pihak courts mammoths.
P/S : Adakah ia salah satu ugutan atau apa?

Show comments
Hide comments

2 comments

IS BARU LAGI TAHUN INI, ANDA A MAN PERNIAGAAN / WANITA, A KERJA DALAM ORGANISASI, SELF bekerja? Memerlukan pinjaman peribadi untuk perniagaan tanpa tekanan, Jika ya, hubungi kami hari ini, kami menawarkan pinjaman tahun baru pada kadar faedah yang rendah sebanyak 2%, anda boleh memulakan tahun baru dengan senyuman di muka anda, keselamatan, kebahagiaan kami pelanggan adalah kekuatan kita. Jika anda berminat, anak borang permohonan pinjaman di bawah:
Meminjam Maklumat:

Nama Penuh: _______________
Negara: __________________
Seks: ______________________
Umur: ______________________
Jumlah Pinjaman Diperlukan: _______
Tempoh Pinjaman: ____________
Tujuan pinjaman: _____________
Nombor telefon bimbit: ________

Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami sekarang melalui e-mel: lydiaclintonloanfirm@gmail.com, ini adalah peluang untuk anda melakukannya

Pinjaman untuk pelbagai tujuan
Kami menawarkan jumlah minimum 10,000.00 dolar untuk 10 juta dolar
Pada kadar faedah yang rendah sebanyak 2%
pinjaman
tempoh: sehingga 25 tahun bergantung kepada jumlah pinjaman yang anda perlukan.
pelanggan mesti
Melebihi usia o f 18 tahun
Urus niaga ini adalah 100% selamat untuk semua clents
Untuk maklumat lanjut mengenai kredit, sila hubungi kami melalui e-mel:
(Daviesruthfirm@gmail.com)


EmoticonEmoticon