Wednesday, 13 April 2016

Koleksi Ayat Pickup Line Terbaik Untuk Ngorat Awek

Tags

PEREMPUAN di luar sana sudah lali kan dengar ayat-ayat cheesy daripa lelaki? Atau dalam bahasa yang mudah, ayat-ayat manis. Tujuan? Untuk mengorat, mengusha awek.

Disini kami kongsikan beberapa potongan ayat untuk anda semua menerjah/menackle awek-awek diluar sana.

AYAT-AYAT PICK UP LINE/ AYAT-AYAT MENGORAT AWEK

1. Hai, saya ni pencuri..saya kat sini sebab nak curi hati awak.
2. Senang cite camni lah..apa kata u bagi nom telefon kat i, nanti i call u.
3. Tumpang tanya, i baru lagi kat sini...boleh tak bagi direction camne nak pergi rumah u?
4. Awak cuci muka pakai gula eh? Sebab muka awak nampak manis sangat.
5. Excuse me, boleh tak bagi password untuk login hati awak.
6. Awak tak penat ke? Sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dalam kepala saya.
7. Boleh tak saya nak ambik gambar awak? nak tunjuk bukti kat kawan yang bidadari syurga memang wujud.
8. Bapa awak pengganas ke? Sebab awak memang meletup.
9. Mintak maaf cik..boleh saya pinjam telefon cik kejap? Mak saya pesan, kalau saya dah jatuh cinta, telefon dia cepat-cepat.

Kalau nak bagi nampak power sikit, cuba usha awek guna ayat dalam bahasa inggeris.

1. Hi, my name is yours. So, i'm yours.
2. Remember me? I am Joe? Joe who? Joedoh awak.
3. Are you a Malay? Cause you make my air liur malaylay.
4. Girl is your name Wana? Cause i dont wana lose you.
5. Is your name Aida? Coz Aida lama minat you.

P/S : Selamat mencuba ^_^

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon