Friday, 8 April 2016

Isteri Selalu Hantar Mesej Kepada No Arwah Suaminya Kerana Terlalu Rindu

Tags

SEBAK apabila melihat seorang isteri yang kehilangan orang yang tersayang secara tiba-tiba bukanlah hal yang sangat mudah bagi sesetengah orang yang menerima kenyataan tersebut.

Tentu perkaraya yang biasa di lakukan bersama setiap hari hingga ia menjadi satu kebiasaan.namun apabila ia sudah tiada kebiasaan bersama itu akan menjadi satu keadaan yang membuat kita akan teringat pada dia,teringat akan wajah yang dirindui,senyuman gelak tawa serta kasih sayang yang di curahkan.

Perkara inilah yang di alami oleh seorang isteri atas kehiangan suami tercintanya,dimana kenangan manis aktiviti bersama ketika arwah suaminya masih hidup tidak dapat lupakan sampai ia menelpon dan menghantar mesej pada nomor arwah suaminya.

Berikut coretan isteri tersebut.
Al-fatihah buat suamiku
Saya masih ingat 10 bulan yang lalu, sehari sebelum nikah, kami cukup teruja sehinggakan dia kerap kali mesej dan telefon saya sambil berkata kita akhirnya akan berkahwin.

Dia tak sabar mahu saya jadi isterinya buat selama – lamanya. 1O bulan yang lalu suami saya merupakan kebahagian saya namun 10 bulan kemudian, dia disemadikan. Tiada apa yang tinggal cuma kenangan dan namanya sahaja. Allah mengetahui betapa saya sangat merindui dia. Innah lillahi wa Inna ilayhi raji’oon. Al Fatihah buat suamiku.

P/S : Sama-sama kita sedekahkan AL-FATIHAH

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon