Tuesday, 12 April 2016

Aksi Video Nenek Berumur 70 Tahun Menari Tiang

Tags

AMAZING !! seorang daripada peserta rancangan realiti Italia's Got Talent yang berusia 70 tahun telah mengejutkan pihak juri program tersebut kerana mempunyai bakat tersendiri.

Menerusi rancangan terbabit, Tomoko yang berasal dari Jepun, pada mulanya muncul dengan memakai pakaian rasmi wanita Jepun, kimono berwarna merah dan putih.

Dia yang sudah 43 tahun menetap di Itali serta fasih berbahasa Itali kemudiannya bercerita mengenai minatnya dalam bidang nyanyian opera namun disebabkan usianya yang sudah lanjut, Tomoko memikirkan alternatif lain bagi meng’wow’kan juri dan penonton program tersebut.

Melucutkan kimono, Tomoko terus mempersembahkan tarian tiang yang kebiasaannya dikaitkan sebagai tarian sensual dilakukan penari wanita muda dan seksi.

Melihatkan persembahannya ada juri seakan tidak percaya dengan kebolehan Tomoko sehingga mulut terlopong kagum melihat bakat yang ada pada seorang nenek sepertinya.

Salah seorang juri, Luciana Littizetto secara berseloroh berkata, “mana pergi penyakit tulang belakang yang sering dikaitkan dengan orang tua?

“Kita semua percaya bila orang dah tua tidak manis untuk mendedahkan badan lagi tapi kamu mempunyai badan yang cantik, penuh harmoni,” kata Luciana.

Sehingga kini, video yang muat dimuat naik sejak 30 Mac itu sudah meraih tontonan lebih daripada sejuta kali.

P/S: Kuat betul makcik nie..

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon