Wednesday, 10 February 2016

Video Lamaran Romantik Buat Kekasih Hati

Tags

PERKARA yang paling berharga bagi seseorang wanita adalah apabila dilamar oleh kekasih hati untuk menjadi seorang isteri kepada suami.

Sehidup semati bersama yang tercinta adalah impian bagi pasangan kekasih lebih-lebih lagi apabila kedua-dua belah keluarga merestui perhubungan itu. Namun tidak semua yang dapat merestui perhubungan tersebut. Pelbagai rancangan yang dilakukan oleh lelaki untuk melamar. Malah ada juga yang berpeluh untuk berkata "Sudikah Awak Menjadi Suri Hati Saya "?

Bukan mudah ya kerana, orang yang kita bakal berkahwin itu bukan seperti touch n go sebaliknya sampai bila-bila. Kalau silap pilih, maka, hancurlah sesebuah perkahwinan itu. Ini kisah romantik pasangan yang mahu ke jinjang pelamin. Lihat bagaimana kekasihnya membuat kejutan kepada wanita yang dicintai.
Vita ternyata bertuah kerana telah dilamar oleh kekasihnya. Siapa tidak mahu diberi kejutan. Tetapi kejutan ini sememangnya di luar jangkaan. Vita hanya berpakaian ringkas. Dia tidak menyangka rupanya keluarga sendiri turut terbabit dengan kejutan tersebut.

Lihat disini video saat lamaran seorang lelaki dibuat pada kekasih hatinya --> SINI

Semoga kedua pasangan ini berkahwin dan bahagia sehingga ke akhirnya. Anda masih ingat bagaimana suami anda melamar anda? Kongsikan bersama kami!
P/S : Lamaran yang terlalu istimewa, jangan sia-siakan lelaki tersebut =).

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon