Friday, 8 January 2016

Respon Dato Seri Vida Bila Diminta Taja Biasiswa Kepada Pelajar

Tags

KEKAYAAN yang dimiliki oleh Dato Seri Vida mungkin anda tidak menyangka beliau mempunyai harta sebanyak itu. Pengasas Pamoga ini baru sahaja mengikat kontrak bersama pasukan TRW dengan menaja sebanyak RM 16 Juta untuk 2 musim. Berikutan banyak penajaan yang telah dibuat oleh beliau seorang nitezin salah seorang pelajar inginkan bantuan biasiswa dan menaja untuk sambung belajar dari Dato Seri Vida. Ikuti jawapan dan respon yang telah diberikan oleh beliau kepada masyarakat.

Respon Dato Seri Vida Bila Diminta Taja Biasiswa Kepada Pelajar

Menurut Dato Vida yang terkenal dengan tagline produknya, “Qu Puteh, Qu Puteh Barulah Puteh”, begitu ramai yang meminta derma dan sumbangan supaya beliau menaja pelajar menyambung pelajaran, namun baginya ada perkara yang lebih bermanfaat.
Beliau juga memberitahu bahawa dia juga mencari sumber untuk menampung perbelanjaannya, tetapi semua usaha dan ikhtiarnya itu membuka mindanya lebih kreatif dan lebih banyak merancang.
“Sekarang berkat usaha itu, saya mampu miliki apa yang diidamkan, maaf jika terasa, sekadar berkongsi,” tulis Datuk Vida menamatkan statusnya.

P/S: Apa yang beliau cakap itu adalah betul. Jangan terlalu mengharapkan pertolongan, cubalah untuk berdikari.

Kredit: Siakapkeli

Show comments
Hide comments

1 comments so far

Assalamualaikum wbt. Sumbangan derma untuk asnaf fakir miskin. Para dermawan yang budiman. Anda boleh menderma ke akaun Maybank.
Nama: Adila Bin Suboh
Nombor akaun: 151089317354


EmoticonEmoticon