Monday, 11 January 2016

Laporan Polis Dibuat Gadis Susukan Anak Dikritik Hebat Oleh Amran Fans

Tags

ISU yang semakin panas yang berlaku antara ibu muda vs amran fans kini semakin berpanjangan dan melibatkan pihak polis untuk menenangkan keadaan.

Terbaru seorang wanita juga salah seorang ibu telah mengupload gambar menyusukan anak dan memberitahu amran fans untuk menVIRALKAN gambar beliau yang sedang Breastfeeding. Kesilapannya kenapa perlu report polis jika ingin VIRALKAN? Apa yang wanita ini mahukan sebenarnya? Xpakai otak ke?

Harap pihak polis boleh tengok balik gambar-gambar yang Amran upload ni. Saudari yang bernama Nik Ying ni dengan sendirinya memuat naik gambar-gambar beliau lalu menyebut nama Amran disitu.
Motif beliau buat begitu untuk membidas status Amran tentang isu menetek ni. Tapi kenapa dia sendiri yang upload, dia sendiri yang mintak Amran viralkan dan tiba-tiba dia kata dia diaibkan ?. Huhu

Patut lah ada rancangan Wanita Hari Ini. Sebab wanita ni hari-hari berubah. Hari ni kata lain, esok kata lain..

Skrin shot report polis dibuat oleh wanita yang bernama "Nik Ying".
P/S : Zaman edan, zaman dimana semua hak privasi nak ditayangkan pd maya. Aku rasa Amran yang benar ,abaikan carut marut kosa katanya tetapi poin yang beliau hendak sampaikan ada kebenaran. Menyusu anak atau bahasa pedalaman "menenen " bukanlah budaya baru tetapi menyiarkan di media baru foto2 penyusuan amat menunjal2 akal kaum adam yang waras. Melayu itu bangsanya santun dan beradab wahai ibu2 muda,,,maaf kali ini terpaksa menyokong Amran.

Artikel ini diterbit oleh Malaysiaviralstory dikemaskini semula dari Fanpage Amran Fans Official.

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon