Tuesday, 5 January 2016

Foto Datuk Vida Ketika Muda Yang Cun

Tags

NAMA yang cukup popular di tanah air pada hari ini siapa lagi kalau bukan Dato Seri Vida yang sangat pemurah dan sangat peramah orangnya. Seperti yang kita tahu banyak beliau telah banyak menajakan rancangan tv di malaysia. Terbaru, beliau digosipkan untuk menajakan sebuah kelab bola sepak di kelahirannya sendiri iaitu KELANTAN FA yang lebih dikenali dengan The Red Warriors.

Trademark "QU PUTEH, QU PUTEH, BARULA PUTEH" yang tidak pernah hilang membuatkan ramai nitezin tertarik pada dirinya untuk mencuba produk yang dijual olehnya. Sifatnya yang sangat sempoi dan mempunyai rumah yang bernilai RM 22 juta dan kereta sebanyak 20 biji. Tidak hairan lah dengan sifat pemurah membantu anak-anak yatim dan telah juga membina satu tahfiz di kampung di Tanah Merah, Kelantan dalam proses pembinaan.

Biarpun orang kata nampak macam gedik dan melebih-lebih, duit dia kepok-kepok masuk juga dalam akaun laris jualan.

Korang dok kutuk-kutuk saham pahala pun dia dapat jugak! Why not kita sokong je Qu Puteh, Qu Puteh.. Itu dah rezeki dia. Kan??

Gambar Dato Seri Vida Ketika Muda Mudi
P/S : RESPECT dato kerana menyediakan ruang pada anak-anak yatim melawat rumahnya. Ruang disediakan seperti dewan. Sangat pemurah orangnya patut rezeki berlipat-lipat kali ganda.

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon