Monday, 19 October 2015

Luahan Hati Gadis Ketagih Vape : "Apa Salah Kami ?"

Gambar Sekadar Hiasan
Mungkin ia nampak kecil pada seorang wanita namun ia besar di mata masyarakat dan lelaki yang melihat sikap wanita yang juga menghisap vape atau lebih dikenali Vapor. Disini malaysiaviralstory menyediakan satu artikel luahan hati dan perasaan salah seorang wanita yang ketagih vape malah telah membalas kritikan yang dilemparkan oleh masyarakat diluar sana.
Gambar Sekadar Hiasan
“Persepsi ini tidak adil bagi kami kerana kami juga berhak melakukan perkara yang diminati,” katanya pada Festival Vape di Shah Alam Convention Centre (SACC), di sini, semalam.
Gambar Sekadar Hiasan
Festival itu bertujuan mengumpul dana sebanyak mungkin untuk disalurkan kepada anak yatim serta rakyat Palestin di Tebing Gaza.

Wati yang baru berjinak dengan rokok elektronik sejak beberapa bulan lalu berkata, sebelum ini dia gemar menghisap shisha sebelum bertukar selera kepada vape.

P/S : Memang tak salah adik manis yang comel lagi ayu, tapi buruk di mata masyarakat dan maruah seorang wanita turut dipandang rendah pada pihak lelaki bila melihat korang hisap vape.

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon