Thursday, 22 October 2015

Lelaki Kacak Terima Seadanya Wanita Gemuk Jadi Kekasih

Tags

Bukan mudah untuk lelaki memilih keputusan untuk bercinta dengan wanita yang berbadan besar tetapi citarasa dan mata sang lelaki adalah berbeza. Apabila lelaki kacak terima wanita gemuk sebagai kekasih, apa yang berlaku kemudiannya pasti akan mengejutkan anda semua.

Ini adalah antara kisah yang menjadi viral di media sosial hangat diperkatakan telah menjadi buah mulut masyarakat. Malaysiaviralstory ingin bertanya soalan kepada anda terutama kepada kaum lelaki, berapa ramai antara kamu yang sudi menerima wanita gemuk sebagai pasangan atau kekasih anda? Sila jawab dengan jujur dan terus terang.

Mungkin ada yang langsung tidak pandang wanita gemuk apatah lagi mahu menjadikannya sebagai kekasih mereka. Jika ada pun, kebanyakannya tidak kekal lama apabila lelaki itu beralih arah kepada wanita yang kurus dan langsing.

Malah ada kes yang berlaku pada tahun ini apabila lelaki saman isteri hodoh apabila mendakwa trauma dengan rupa isterinya tanpa make up. Walaubagaimanapun, tidak semua lelaki yang memandang rupa semata-mata untuk jatuh cinta dengan seseorang perempuan itu.

Lelaki kacak ini sudi menerima gadis gemuk ini sebagai kekasihnya suatu ketika dahulu. Ketika itu, lelaki tersebut memang kacak dan kurus manakala wanita tersebut memang berbadan besar. Tetapi, itu tiada masalah buat mereka berdua untuk meneruskan perhubungan cinta mereka.

Selepas beberapa lama, anda tengoklah sendiri apa yang ternjadi kepada mereka berdua:
Wanita tersebut telah berubah penampilan menjadi wanita yang cantik apabila berjaya mengurangkan berat badannya dan menjadi kurus dan langsing. Si lelaki kacak tadi pula menjadi makin hensem dan kini memiliki badan yang tegap. Semoga cinta mereka berdua terus berkekalan selamanya.

P/S : Untung sang lelaki dimana sabar menunggu ^_^.

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon