Thursday, 22 October 2015

Gambar Kecantikan Shizuka "Doraemon" Di Vietnam

Tags

MENJADI kegilaan jika menyebut Shizuka dalam animasi Doraemon ketika kecil-kecil dahulu, namun disini malaysiaviralstory ada beberapa gambar menarik shizuka di dunia yang nyata sangat-sangat comel dan ayu. Wanita yang bernama Nguyen My Huyen menjadi buah bibir di sosial media. Ramai yang terpukau dengan paras cantik gadis dari Vietnam ini yang lahir pada tahun 1996.

Nama pelajar Newton (Ha Noi) ini jadi perbincangan hangat kerana sangat sesuai memegang watak Shizuka, dalam versi filem pendek Doraemon versi Vietnam.

Ramai yang menyatakan Huyen adalah Shizuka kartun Doraemon versi dunia nyata. Huyen dinilai sangat sesuai memegang watak kartun Shizuka, yang dikenali sebagai wanita cantik yang lucu dan pintar.

Nguyễn Mỹ Huyền mengatakan sebelum dia menerima peranan Shizuka, dia berbincang tentang makna dan arti persahabatan dalam siri kartun Doraemon dan bagaimana cara menghantar mesej kepada penonton. Gadis cantik ini berkata: "Saya merasa begitu disanyai diantara teman-teman seperti Doraemon, Nobita, dan Shizuka itu indah"
P/S : Ayu-ayu lah awek dari vietnam nie...HAHAHA

Show comments
Hide comments


EmoticonEmoticon